9 Kasım 2014 Pazar

PVC Kaplı Tel

PVC Kaplı Tel, çok geniş kullanım alanına sahip olan bir üründür. PVC kaplı tellerin bu kadar geniş bir kullanım alanına sahip olmasının ve çokça tercih edilmesinin başlıca nedeni tüm hava koşullarına ve ani sıcaklık değişimlerine dayanıklı ve uzun ömürlü bir tel çeşidi olmasından kaynaklanır. Bu sebeple de, diğer tellere oranla daha fazla tercih edilir. PVC Kaplı Tel genellikle 2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm sıcak daldırma galvanizli tel üzerine, 1 mm renkli PVC granül kaplanarak imal edilir ve uygulaması yapılır.

pvc-kapli-tel-tel-örgü-dünyası
PVC kaplı teller, yumuşak yapılı tellerdir, piyasada yaygın olarak tercih edilen rengi yeşildir, ancak isteğe bağlı olarak farklı renklerde de imalatı yapılmaktadır.

PVC teller daha çok çevre güvenliğinde ve çit çevirme şeklinde kullanılmaktadır. Bahçelerde, sitelerde, apartmanlarda, spor tesislerinde (halı sahalar), kamu kurumlarında, özel güvenlik alanlarında ve özel arazilerde sıklıkla kullanılır.

PVC kaplı tel; doğa dostu bir üründür ve geri dönüşüme uygun bir malzemedir. Güneş'e karşı oldukça dayanıklıdır, çatlamazlar ve renklerinde solma olmaz. Yanmazlar ve yıkanabilirler. Estetik bir görünüme sahiptir.

PVC teller ekonomik ve uzun ömürlü ürünlerdir, korozyona karşı da çok dayanıklıdır. Bu özellikleri, PVC telin çok tercih edilen bir tel olmasını sağlamıştır.

Tel Örgü Dünyası, Tel Örgü ve Çit Sistemleri, estetik, sağlamlık ve ekonomik çözümler sunar. Tel Örgü Dünyası, Güvenilir ve kaliteli ürünleri ile güler yüzlü hizmet anlayışını birleştirerek sizlere güvenilirliği, sağlamlığı ve estetiği bir arada sunuyor.


Küçük Sanayi Sitesi 3.Cadde No:5 Kızılcahamam / Ankara
Tel: 0-541-679-82-06